Äntligen måndag

Gud så härligt vi hade det igår. Jag sket totalt i allt vad mobil, datorn osv hette och så tillbringade vi en dag i sängen och bara myste och kollade serier. Det märktes på mobilbatteriet när vi skulle lägga oss, det var nästan fullt. J var bara hemma en snabbis för att hämta det han behövde till skolan idag så kom han tillbaka sen. Under tiden passade jag på att äta och sen var det tillbaka till sängen igen.

Tyvärr så blev det en stor diskussion när vi skulle sova. Den hade inte behövt bli så stor men som vanligt så exploderade J och så blev det en stor grej av det. Och jag orkar inte med det längre, att man inte kan diskutera utan att han måste bli fly förbannad och så blir det ett bråk. Man ska kunna prata med varandra om saker och ting man stör sig på. Som tur är löste det sig, vi brukar aldrig somna osams, men det är jobbigt att det ska bli så varje gång.

Måndag och det är tillbaka till praktiken efter en lång, härlig helg som har varit toppen. Men det som är toppen är att idag kommer trollen hem! Vad kan då vara fel med att det är måndag? Så efter praktiken måste jag slänga på sängkläder i deras sängar. Handla gjorde jag i fredags så det behöver jag inte göra.

Sen funderar jag på om jag ska ta och skura skåpsluckorna i eftermiddag. Jag har slackat efter med hemmet sen praktiken så nu känner jag verkligen gör att kavla upp ärmarna och köra gång. Hoppas bara att jag är sugen på det i eftermiddag också.Follow on Bloglovin
Dag 35 av 100

5 kommentarer:

 1. Nä, att somna osams är ingen vidare. Skulle inte klara av det:-/

  Har en liten utmaning till dig i bloggen :)

  SvaraRadera
 2. Tråkigt det blir så. Håller med man måste kunna diskutera utan någon blir förbannad, men skönt det löste sig. Vi försöker med att aldrig somna osamms :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej fy det är det värsta som finns. Och man sover så dåligt då.

   Radera


Din kommentar har självklart med inlägget att göra. Om inte så maila istället.
Din ip-adress sparas och kan givetvis spåras.
Anonyma kommentarer publiceras inte.