Äntligen är det dags

Gud vilken natt jag har haft. Först drömde jag att J var otrogen. Vaknade vid fem och gick upp och tog en rök. Sen när jag väl lyckas att somna om drömmer jag att han dumpar mig istället. Ingen var gladare än jag när alarmet väl ringde och jag slapp alla drömmar.

Idag är det fredag och min fredagsfeeling fattas. Trollen åker ju till sin pappa idag och det kommer att bli så tomt hemma. Men klockan 13 har jag tid för att fixa naglarna och efter det ska jag hem till Sara. Datorn ska med, hon tycker att jag bloggar för sällan. Men det är ju sjukt svårt att få ihop nånting annat än morgoninlägget när det aldrig händer något att skriva om. Eftersom jag har en stationär dator blir det lite svårt att ta med den så jag lånar Leos laptop. Det är ju min gamla han har fått ärva efter att jag fixade i ordning den här. Men jag säger ingenting till honom, det han inte vet lider han inte av haha.

Det är verkligen på tiden att jag fixar naglarna, äntligen dags. Mina har blivit så långa och fula, jag fixar dem verkligen inte så ofta som jag borde göra. Men det känns alltid som det finns bättre hål att stoppa pengarna i. Men nej, skulle inte klara mig utan mina naglar.

Sen efter jag varit hos henne blir det hem och bädda rent, om jag inte hinner göra det innan jag åker. Ska ju hinna duscha och raka benen också innan det är dags att fara iväg. Tvätta ska jag i alla fall göra när jag kommer hem. Sängkläderna efter att jag bäddat försöker jag alltid tvätta samma dag för de tar upp så mycket plats i tvättkorgen.Follow on Bloglovin

Dag 4 av 100

11 kommentarer:

 1. Haha jag drömde liknande. Att min man träffat en annan, och jag kan lixom inte låta bli att jävlas lite med honom idag;) tur att han känner mig och förstår haha. Svartsjuka i en dröm ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Usch jag hatar känslan man har i kroppen när man vaknar efter en sån dröm.

   Radera
 2. Ursh vad jobbigt, jag har också massor med mardrömmar i perioder 👎🏻
  Men jag tänkte fråga, finns det någonstans där man kan läsa lite om din diagnos eller så, jag har själv ett gäng och det är alltid intressant att se hur andra uppfattar det.. 😘

  SvaraRadera
  Svar
  1. På http://borderline.se/vad-ar-borderline/ kan man läsa lite kortfattat om vad diagnosen innebär.

   Radera
 3. Men fy vad jobbigt!! Det är inte kul med mardrömmar!

  Och ja, blogga mer! Och klart du kan blogga annat med. Du är bara lite lat. Hahahahaha

  SvaraRadera
 4. Alltid skönt med nyfixade naglar. Var evigheter sedan jag fixade mina nu.

  sv: Ajdå, jobbigt när barnen sviker och håller på annan klubb.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var ett bra tag sen för mig också.

   Radera
 5. Sv: Ens egna säng är alltid bäst! Men det här svenska vädret är inget jag fattar tycke för...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej det här vädret är ingen höjdare håller jag med om.

   Radera
 6. Aldrig kul med mardrömmar...

  SvaraRadera


Din kommentar har självklart med inlägget att göra. Om inte så maila istället.
Din ip-adress sparas och kan givetvis spåras.
Anonyma kommentarer publiceras inte.