Shit!

Jaha, den här dagen började ju bra. Försov mig och vaknade klockan sju istället för halv sju. Vet inte varför alarmet inte ringde. Men lite stressad känner jag mig nu. Jag ska ju gå halv nio och har saker jag ska hinna med. Tror att jag inte kommer att hinna att ta hand om hemmet innan jag går utan det blir till att bara göra sig i ordning och sminka sig.

Idag kommer min arbetsspecialist på besök på praktiken för att se hur jag har det. Han kommer att komma en gång i veckan de första veckorna. Jag kan tycka att det är lite onödigt att han kommer så ofta men det var vad chefen ville så då får det bli så.

Efteråt blir det bussen till affären och handla till middagen. Jag är så chokladsugen så kan hända att det blir en liten chokladbit också. Vet fortfarande inte vad vi ska äta så det får jag snabbt komma på.

Trots att jag tvättade igår är alla tvättkorgar ändå fulla så det blir till att köra en omgång tvätt också. Jag gör inget annat känns det som. Hur kan vi ha så mycket tvätt när jag tvättar varje dag? Jag har fortfarande inte hört nåt om byte av tvättmaskin. Det var ju några veckor sen jag tog upp det så man kan ju tycka att de skulle höra av sig.

Eftersom jag försov mig hinner vi inte dricka nåt kaffe nu på morgonen så det får vänta tills jag kommer till praktiken. Vilket betyder att jag kommer att komma dit med huvudvärk. Tur att kaffet är det första som åker på när jag kommer.



Follow on Bloglovin

Dag 23 av 100

2 kommentarer:

  1. Ja dem där tvätten asså ha ha.
    Fy för att försova sig. Aldrig kul!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja tvätt är ett evighetsarbete. Usch!

      Radera


Din kommentar har självklart med inlägget att göra. Om inte så maila istället.
Din ip-adress sparas och kan givetvis spåras.
Anonyma kommentarer publiceras inte.