En torsdag som är fredag

Fy vilken dag jag hade igår. Allt som kunde gå fel gick fel. Det hela började ju med att jag försov mig, vilket resulterade i att jag hann inte göra allt hemma innan jag gick. Råkade även riva ner askkoppen så det ramlade ut i hela köket. Bara att plocka fram dammsugaren.

Kommer till praktiken och ska fixa kaffe och när det är klart spiller jag kokhett kaffe på foten när jag ska byta filter. Under tiden jag byter filter rinner kaffet över. Bara att plocka fram disktrasan.

Mötet med min arbetsspecialist gick i alla fall bra. Han tycker att vi kör på så här i några månader till innan vi utökar tiden så att den blir 9-14 istället. Efter det är det heltid som gäller och målet är ett jobb så klart.

Idag var det segt att gå upp. Väckte J och sen var det bara att kliva upp. Fixade kaffe åt honom medan han är inne i duschen. Har lovat honom det i flera dagar men det har inte blivit så av olika anledningar, som att vi försov oss igår och inget kaffe hanns med. Men nu är det klart och väntar på att han ska komma ut ur duschen.

Efter praktiken blir det bussen till affären, ska bara komma på vad vi ska äta först. Sen hem och fixa, lär inte hinna allt innan jag går idag. Tänkte försöka hinna med att lägga mig på soffan ett tag också. Antingen sover jag en timma, eller så läser jag. Har äntligen laddat över en massa e-böcker på mobilen och satte igång med läsningen igår.

Men först och främst ska praktiken avklaras, sista dagen för veckan eftersom det är påsk. Ser faktiskt mest fram emot kaffet. Jag dricker ju inget kaffe på morgonen, det klarar inte magen. Så det får bli en mugg när jag kommer dit och allt kaffe är klart. Underbart!



Follow on Bloglovin

Dag 24 av 100

6 kommentarer:

  1. Vad är det du gör på praktikplatsen?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är köksansvarig och så är jag assistent i arkiveringen mellan frukost och lunch.

      Radera
  2. Åh såna dagar är bara för hemska :-/
    Tycker du är enormt duktig som kämpar på med praktik och så för övrigt.
    Hoppas att du trivs bra?
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla, jag stormtrivs och ser varje morgon fram emot att gå dit.

      Radera
  3. Åh ush hatar att försova mig!
    Svar: Jamen absolut! Gäller att hinna med bara, därför så söker jag ju lite folk, så det blir Skype möten i helgen :=)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är det värsta som finns, hela dagen blir förstörd.

      Radera


Din kommentar har självklart med inlägget att göra. Om inte så maila istället.
Din ip-adress sparas och kan givetvis spåras.
Anonyma kommentarer publiceras inte.