Regn ute, regn inne

Äntligen! Fick ett samtal igår ifrån min arbetsspecialist som ville att vi skulle träffas. Så nästa tisdag eftermiddag är det dags. Yes! Nu börjar det hända saker.

Den här dagen började inte fullt lika bra. När trollen skulle gå till skolan upptäckte Leo att hans regnkläder var visst borta. Hans gympakläder och skor är också borta. Det är tusen spänn på ett ungefär. Jag har inte den summan liggandes för att köpa nytt. Så jag hoppas att han hittar både regnkläder och gympakläder idag. Annars kommer det att vara en väldigt ledsen mamma. Jag vet att han inte gör det med flit, men det driver mig till vansinne ibland.

Jag hade tänkt att gå till affären och köpa jäst idag, men så tittade jag ut genom fönstret och konstaterade att det får bli en hemmadag istället. Bullar kan jag göra någon annan dag. Så idag blir det en dag hemma i mysbyxor.

Kalle kommer över efter jobbet idag. Jag tror att han hade ett spel åt Maja. Hon frågade honom efter det, nåt äventyrligt vill hon ha. Och Kalle är Kalle så det fixade han åt henne. Han har redan fixat ett Winxspel åt Leo som Leo upptäckte igår och blev överlycklig över.



Follow on Bloglovin

0 kommentarer:

Skicka en kommentar


Din kommentar har självklart med inlägget att göra. Om inte så maila istället.
Din ip-adress sparas och kan givetvis spåras.
Anonyma kommentarer publiceras inte.