När man har att göra med en idiot

Gud, i morse var det riktigt tungt att komma upp. Jag låg kvar en kvart och drog mig innan jag klev upp. Skönaste kvarten på länge.

Jag gick igenom gardinerna igår, äntligen. Det var snabbt avklarat. Jag behöll två par och de andra åkte tillbaka ner i sopsäckarna. Mamma ville ha tillbaka de jag inte skulle ha så jag ställde ner skiten i källaren så länge. Rensade även kartongen som innehöll badrumshyllan och lite annat och kastade det som skulle kastas. Så nu är det rensat i vardagsrummet.

Idag blir det köket som får sig en omgång. Kaklet över spisen behöver skuras, det ser verkligen hemskt ut. Sen är det mesta gjort här hemma. Har jag tur hinner jag lägga mig en stund. Det gjorde jag aldrig igår utan jag fastnade i en bok. Det var riktigt härligt, och länge sen det hände om inte annat. Där satt jag med näsan i boken tills det var dags att fixa mat.

Jag fick sms ifrån trollens pappa igår. Nu har han bokat deras semesterresa men hoppsan den hamnade på min helg kan han få ha trollen då? Kollar man inte sånt innan man bokar resan? Det vore ju det normala att göra, men så gör inte han. Det var det där med kommunikationen ja. Det är ju klart att trollen ska få åka, det är inte det. Men det är så respektlöst att bara boka allt innan han har kollat att det är ok med mig att han har dem. Han vet ju inte vad jag har planerat för oss i sommar.Follow on Bloglovin

Dag 37 av 100

1 kommentarer:

  1. Flitig du är, skönt när sånt här gjort. Vi skall rensa på vinden en dag, måste bara ha någon som kan busa med hugo under tiden, ha med honom upp på vinden känns inte som ett alternativ :)

    Tråkigt han bokar resa innan han kollar med dig. typsikt karar :)

    Ja får kanske ge googel analytics en chans till, tyckte det var så rörigt, fatta inte, men kanske om appen är bättre som du säger :) får be sambon hjälpa mig, han är bättre på sånt än jag

    SvaraRadera


Din kommentar har självklart med inlägget att göra. Om inte så maila istället.
Din ip-adress sparas och kan givetvis spåras.
Anonyma kommentarer publiceras inte.