Grattis på födelsedagen!

Chefen var dubbelbokad igår så hon kunde inte vara med på mötet. Istället var en av teamledarna med och han hade bara bra saker att säga. och när min arbetsspecialist nämnde i förbigående att till hösten var det dags att diskutera anställning tyckte han att det lär bara bra. Jag var så glad!

Efter att jag hade slutat tog jag bussen till affären och handlade det som behövdes och sen gick jag hem och fixade med det som behövdes göras hemma, bland annat tvättade jag två maskiner och ställde i ordning balkongen innan jag kraschade på soffan och somnade. Maja var på träning och Leo var hos en kompis så det var lugn och ro hemma. Jag hade inte ens tänkt sova, jag skulle bara lägga mig ner och kolla på tv. Men så somnade jag.

Idag blir det först praktik och sen till affären. Måste komma på något att äta till middag också, jag får kolla igenom receptpärmen och se vad jag kan hitta. Hemma är det inte så mycket som ska göras men en tvätt ska jag nog hinna med.

Maja har träning idag också så det blir bara jag och Leo hemma. Vi får väl se om J ska äta här också, det gjorde han igår. Det beror lite på när han kommer.

Och idag fyller min skrutta år! Hela 12 år blir hon. Hur kunde det ske? Nyss var hon ju en liten klutt som ville sova inne hos mamma varje natt och nu har hon bara ett år kvar tills hon är tonåring.


Follow on Bloglovin

Dag 45 av 100

0 kommentarer:

Skicka en kommentar


Din kommentar har självklart med inlägget att göra. Om inte så maila istället.
Din ip-adress sparas och kan givetvis spåras.
Anonyma kommentarer publiceras inte.