Äntligen dags

Vi lade oss tidigt igår, riktigt tidigt för att vara oss. Vid klockan tio började vi att göra oss i ordning och när klockan var elva så sov vi. Det har nog aldrig hänt förut. Jag vaknade en gång i natt vid tre och gick upp och tog en cigg sen somnade jag om och sov gott tills alarmet ringde. Klev upp och känner mig hyfsat pigg faktiskt.

Fredag idag och trollen ska till sin pappa över helgen. Det kommer att bli så tyst och tråkigt hemma då. Jag vänjer mig aldrig vid det. Som tur är går helgen fort och vips så är det måndag och de är hemma igen.

Äntligen ska jag få fixa naglarna också. Jag har tid idag klockan två så efter praktiken tar jag bussen till affären, sen hem och fixa lite med papper och sen iväg igen. Ska vara ute i god tid för jag är inte helt säker på var jag ska, ska ju testa ett nytt ställe. Vet på ett ungefär var det ligger i alla fall.

Sen blir det hem igen och fixa hemma. Ska bland annat bädda rent. Längtar redan tills ikväll när jag får lägga mig, det finns inget bättre än att lägga sig i en renbäddad säng.

Har jag tur får vi även igång nya bloggen idag. Ja, jag skriver vi, för Linda är den som kommer att få hjälpa mig med allt ifrån att skaffa webbhotell till att få in designen. Designen är i stort sett klar, bara några smådetaljer kvar som att få in så att även tiden visas, och sen vill inte riktigt headern anpassa sig till mobilversionen. Men vi kör igång även om det inte löst sig med headern. Vi ska bara få till så headern visas rätt på datorn.

Lär nog bli en hel del tid här ikväll


Follow on Bloglovin

Dag 46 av 100

1 kommentarer:

  1. Vad spännande med ny blogg! Hoppas det går bra :)

    SV: Tack så mycket :)

    SvaraRadera


Din kommentar har självklart med inlägget att göra. Om inte så maila istället.
Din ip-adress sparas och kan givetvis spåras.
Anonyma kommentarer publiceras inte.