Just another manic monday

Inte blev det något skura badrummet igår inte. Jag hamnade framför tvn i mysbyxor och kollade på dåliga dokusåpor tills J kom och vi kröp ner under filten i sängen och kollade på film.

Idag var det frukostgruppen, den har ju bytt till måndagar, men jag gick inte. Får gå nästa vecka istället. Vaknade istället av att min arbetsspecialist ringde och sa att de på praktikplatsen på biståndskontoret var positiva så han ville bara kolla med mig om han kunde boka in ett möte vilket jag självklart var positiv till.

Idag kommer äntligen trollen hem! Som jag har saknat dem! Det blev inte av att jag slängde på sängkläder i deras sängar igår så det får jag göra idag istället. Måste även duscha och sen komma på vad vi ska äta och avsluta det hela med att gå och handla. Men det gör jag nog efter att de kommit hem, annars är risken att jag är iväg när de kommer och då får de vänta i trappen.

Jag och J låg länge igår och pratade om allvarligheter och livet, det är så himla skönt att han faktiskt lyssnar på det man säger. Det är Lilith inte van vid. Jag har himla tur faktiskt som har en sån underbar pojkvän, jag hoppas att han vet hur mycket jag älskar och uppskattar honom. Det brukar jag försöka berätta för honom ofta.



Follow on Bloglovin

Dag 7 av 100

2 kommentarer:

  1. Överlever man måndag kommer man långt

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha absolut! Men tisdagar är nog min absoluta hatdag.

      Radera


Din kommentar har självklart med inlägget att göra. Om inte så maila istället.
Din ip-adress sparas och kan givetvis spåras.
Anonyma kommentarer publiceras inte.