Middagstipset

Italiensk kycklinggryta


600 g potatis
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
2 kycklingfiléer
240 g sasiccia
2 morötter
1 msk olja
1 liter hönsbuljong
3 lagerblad
1 msk majsstärkelse
salt och peppar

Skala och koka potatisen.

Skala och hacka lök och vitlök. Skär kycklingfiléer och korv i bitar. Skala och skär morötterna i bitar på snedden.

Stek allt i omgångar i oljan och lägg över allt i en stor kastrull. Häll i buljongen och lagerbladen. Låt allt koka upp och sen sjuda vidare utan lock ca 8 minuter. Red grytan med majsstärkelse utrört i lite vatten.

Smaka av grytan med salt och peppar. Lägg i potatisen och servera.






Follow on Bloglovin





9 kommentarer:

  1. Nä precis det är därför jag försöker hitta alternativ till vistaprint men det är svårt då dom är väldigt billiga men i slutenden så kostar det en del där ändå trots att dom låter så otroliga ibland.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Om jag hittar ett bra ställe så hojtar jag till. Jag är också på jakt efter nya visitkort

      Radera
  2. Ååh! vad gott det låter och ser ut!
    Kramar / Jane

    SvaraRadera
  3. mmm så g allt jätte gott ut
    härligt med solo värme äntligen kommer våren vi väntat på

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det var verkligen smaskens. Och jag tror den är bra sommarmat, att sitta ute och äta med färskpotatis till

      Radera
  4. Hehe nej absolut inte, det är verkligen världens bästa besök :)!

    SvaraRadera


Din kommentar har självklart med inlägget att göra. Om inte så maila istället.
Din ip-adress sparas och kan givetvis spåras.
Anonyma kommentarer publiceras inte.