Italiensk kycklinggryta
600 g potatis
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
2 kycklingfiléer
240 g sasiccia
2 morötter
1 msk olja
1 liter hönsbuljong
3 lagerblad
1 msk majsstärkelse
salt och peppar
Skala och koka potatisen.
Skala och hacka lök och vitlök. Skär kycklingfiléer och korv i bitar. Skala och skär morötterna i bitar på snedden.
Stek allt i omgångar i oljan och lägg över allt i en stor kastrull. Häll i buljongen och lagerbladen. Låt allt koka upp och sen sjuda vidare utan lock ca 8 minuter. Red grytan med majsstärkelse utrört i lite vatten.
Smaka av grytan med salt och peppar. Lägg i potatisen och servera.
Nä precis det är därför jag försöker hitta alternativ till vistaprint men det är svårt då dom är väldigt billiga men i slutenden så kostar det en del där ändå trots att dom låter så otroliga ibland.
SvaraRaderaOm jag hittar ett bra ställe så hojtar jag till. Jag är också på jakt efter nya visitkort
RaderaMums, vad gott :)
SvaraRaderaser gott ut =)
SvaraRaderaÅåh! vad gott det låter och ser ut!
SvaraRaderaKramar / Jane
mmm så g allt jätte gott ut
SvaraRaderahärligt med solo värme äntligen kommer våren vi väntat på
Ja det var verkligen smaskens. Och jag tror den är bra sommarmat, att sitta ute och äta med färskpotatis till
RaderaHehe nej absolut inte, det är verkligen världens bästa besök :)!
SvaraRaderaLåter gott.
SvaraRadera