Nasi Goreng
4 portioner ris, gärna basmati
1 gul lök
ca 250 g blomkål
1 röd paprika
425 g minimajs
370 g frukostkorv
1 msk olja
2 tsk curry
3 ägg
salt och peppar
3 msk hackad persilja
Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
Skala och hacka löken samt skär blomkål och urkärnad paprika i små bitar. Låt minimajsen rinna av och dela korvarna på längden. Skiva korven.
Hetta upp oljan i en stekpanna och stek grönsakerna tills de är mjuka. Blanda ner curry, korv och uppvispade ägg och fortsätt att steka tills allt är varmt. Vänd ner riset. Smaka av med salt och peppar. Strö över persiljan.
4 kommentarer:
Din kommentar har självklart med inlägget att göra. Om inte så maila istället.
Din ip-adress sparas och kan givetvis spåras.
Anonyma kommentarer publiceras inte.